Cultural Policy - Significant Challenges of the Georgian Government - Darchashvili, Manana
Kultúrna politika gruzínskej vlády. Význam gruzínskej kultúry a jej prepojenie s cestovným ruchom. Podpora kultúrneho cestovného ruchu prispieva k zachovaniu kultúrneho dedičstva a rozvoju kultúrnych, turistických atrakcií. Príklad Gruzínska ukazuje dôležitosť projektov a spolupráce pod vedením UNESCO na kultúrnych prvkoch s cieľom zachovať históriu a národné dedičstvo. Zapojenie úradov v roku 2019 (napriek problému v turistickom sektore v krajine) a zachovanie pozitívneho trendu zvyšujúceho sa počtu návštevníkov v chránených oblastiach územia. Kultúra ako nevyhnutný nástroj na vytváranie mierového a humánneho prostredia.