Ústav politických vied Fakulty masmédií Paneurópskej vysokej školy - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Informácie o Ústave politických vied Paneurópskej vysokej školy. Priblíženie vzniku, akreditácie, absolventov štúdia, zameranie ústavu a jeho aktivity.