Recommendations for Applying Learner-Centered Approach in Foreign Language Classrooms in Slovakia - Zamborová, Katarína, 1988-
Faktory ovplyvňujúce učenie anglického jazyka v rámci výučby zameranej na študenta. Vplyv predchádzajúcich vedomostí, zmysluplného kontextu, vytvorenia pozitívnej a personalizovanej učebnej klímy.