United States of America Trends in Election Year 2016 - Janas, Karol
Voľby prezidenta USA v roku 2016. Trendy počas mandátu Baracka Obamu. Záležitosti, preferencie a kandidáti na prezidentský úrad - Donald Trump, Hillary Clintonová, Bernie Sanders, Ted Cruz a Marco Rubio. Národné a globálne dôsledky volieb.