Water Management and Water Supply in the Slovak Republic at the Regional Level - Janas, Karol
Zásobovanie vodou je jednou z najdôležitejších častí spoločnosti - v kontexte jej hospodárskeho a civilizačného rozvoja. Metódy stavebnej prevádzky a údržby vodovodných systémov sú tiež niektoré z veľmi dôležitých faktorov, ktoré v súčasnosti ovplyvňujú vodné hospodárstvo a zásobovanie vodou. Legislatívny rámec pre vodnú politiku. Hlavné vodohospodárske problémy na Slovensku. Zásobovanie obyvateľstva verejnou vodou.