Metódy odhadu ekonomickej návratnosti investícií vložených do inovácií - Šefčíková, Denisa
Metódy týkajúce sa ekonomického odhadu investícií do inovácií a ich zodpovedajúcim ukazovateľom. Ekonomické hodnotenie investícií a ukazovatele finančnej analýzy (klasické, štandardné metódy ekonomického hodnotenia projektov). Diskontovanie a diskontné úrokové sadzby.