Scenarios of the Economic Orientation of the Slovak Republic - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Možné scenáre ekonomickej a politickej orientácie Slovenska po parlamentných voľbách v roku 2016. Analýza ekonomického postavenia súbežných a relevantných politických strán a politických táborov v Slovenskej republike - socialistov, liberálov, konzervatívcov, nacionalistov, euro- optimistov, euro-skeptikov.