Digitalizace pomáhá zlepšit nábor, ale není samospasitelná - Kazdová, Alena
Nábor nových pracovníkov cez sociálne siete. Cielenie na určitú skupinu ľudí. Problém fluktuácie vo výrobných podnikoch. Dôraz na odborné aj jazykové vzdelanie zamestnancov. Zamestnávanie cudzincov. Práca z domu ako možné riešenie nedostatku ľudí. Výhody práce z domu pre zamestnanca ako aj zamestnávateľa.