Kvalita prvého splachu zo spevnených plôch na území Slovenskej republiky - Hrudka, Jaroslav
Hodnotenie kvality zrážkovej vody vo vybraných lokalitách na Slovensku. Kritériá kvality podzemných vôd. Analýza hodnôt ťažkých kovov prvého splachu. Prekročené limitné hodnoty niklu, medi, zinku, olova a chrómu v záujmových oblastiach.