Účtovanie enviromentálnych nákladov a výnosov podnikových materiálových tokov - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Funkcie environmentálneho manažérskeho účtovníctva a vymedzenie podnikových environmentálnych nákladov. Predstavenie inovatívneho modelu pre štandardizáciu účtovania enviromentálnych nákladov a výnosov materiálovo-energetických podnikových tokov. Komplexný register enviromentálnych aspektov a vplyvov činností malého stavebného podniku, so stanovenými enviromentálnymi cieľmi je premietnutý do návrhu na účtovanie enviromentálnych nákladov a výnosov podnikových materiálových tokov a inováciu doteraz využívaného účtovného systému.