Multifactor Analysis of Online Reputation as a Tool for Enhancing Competitiveness of Selected Tourism Entities - Pollák, František, 1985-
Spôsoby a merania online reputácie vybraných podnikov v oblasti cestovného ruchu. Využitie štatistických metód na popis základných činiteľov, ktoré ovplyvňujú reputáciu na internete. Výsledky, použité na zvýšenie konkurencieschopnosti.