Osobný bankrot v kontexte verejnej správy - Veterníková, Mária, 1964-
Problematika oddlženia fyzických osôb, buď formou konkurzu alebo splátkového kalendára. Stručný výklad zákona o konkurze a reštrukturalizácii. Orgány verejnej správy ako účastníci oddlžovacieho konania. Práva a povinnosti oddlženia.