Franchising Modern Form of Business for Small and Medium Sized Enterprises in the 21st Century - Orgonáš, Jozef, 1957-
Definícia pojmu franšízing. Atraktivita danej formy podnikania pre malé a stredné podniky. Franšízing ako vektorom rastu rôznych ekonomických aktivít. Ďalšie trendy vývoja franšízy v 21. storočí.