Constitutional Basis of Public Administration (Selected Problems) - Kukliš, Peter
Otázky právneho základu územnej a miestnej samosprávy, pozície vlády SR ako budúceho orgánu štátnej správy, vzájomného vzťahu medzi ministrami a štátnymi tajomníkmi, problematickej legitimity a zodpovednosti orgánov štátnej správy a postavenia obce. Vybrané problémy prevádzky a činnosti orgánov verejnej správy.