Vplyv nových technológií na duševné zdravie zamestnanca - Divékyová, Karina
Problematika duševného zdravia a stresu na pracovisku. Vymedzenie pojmu duševné zdravie a stres. Skutočnosti vplývajúce na duševné zdravie zamestnancov, ktorými sú monitorovanie, kyberšikana, mobing, bossing a technostres. Problematika syndrómu vyhorenia. Prostriedky prevencie voči stresu na pracovisku.