Biography and Form of Life Toward a Cultural Analysis of Narrative Interviews - Binder, Werner
Zavádzanie koncepcie formy života, spoločensky tvarovaných a zdieľaných významových štruktúr aktérov nachádzajúcich sa v materiálnych kontextoch, ako nástroj pre kultúrno-sociologickú analýzu životopisov a životných ciest.