International Migration Assumptions in the Czech Statistical Office’s Population Projection for the Czech Republic 2018-2100 - Němečková, Michaela
Prognózy medzinárodnej migrácie pre Českú republiku spracované Českým štatistickým úradom v roku 2018. Objem migrantov, štruktúra podľa pohlavia a veku (2019, 2050-2100).