Applying Bengston´s Model of Intergenerational Solidarity to Czech Caring Families - Jerabek, Hynek
Dve oblasti výskumu: starostlivosť o starších v rodinách a medzigeneračná solidarita. Aplikácia bengstonskej všeobecnej teórie medzigeneračnej solidarity na konkrétnu vzorku rodín, ktoré sa v súčasnosti starajú o staršieho člena rodiny.