Fertility Assumptions in the Population Projection of the Czech Republic of Czech Statistical Office 2018-2100 - Zeman, Kryštof
Odhad parametrov plodnosti pre populáciu Českej republiky na roky 2018–2050. Porovnanie prognóz z minulosti so súčasnými.