Mortality Assumptions and Forecasting Methodology: Population Projection of the Czech Republic from the Czech Statistical Office, 2018-2100 - Pechholdová, Markéta
Metodológia a prognóza úmrtnosti populácie ČR podľa Českého štatistického úradu na obdobie rokov 2018-2100. Dynamika úmrtnosti sa analyzuje pomocou funkčného modelu Lee-Cartera a z hľadiska mier poklesu úmrtnosti.