Development Networks and Urban Growth in Small Cities - Varna, Georgiana
Plánovanie rozvoja nehnuteľností v malých mestách a jeho dôsledky pre rast miest a demokratickú zodpovednosť. Prípadová štúdia zameraná na budovanie a reprodukciu miestnej siete na základe vzájomnej dôvery a reputácie v Škótsku. Kľúčoví členovia siete miestneho rozvoja.