Chuť aj peniaze sú
Slovenský spotrebiteľ a konzumácia alkoholických výrobkov. Zákazník sa presúva k drahšiemu tvrdému alkoholu. Ako najčastejší dôvod konzumácie alkoholu sa udáva oslava alebo návšteva. Alkohol prináša obchodníkom v poslednom mesiaci roka najvyššie tržby. Vodka ako najpopulárnejší artikel predaja. Celkové trendy v medziročnom porovnaní.