Nenaštvite ľudí, keď idú platiť
Pokladničná zóna ako dôležité miesto predajne. Práve tam sa často zákazník rozhoduje, či sa ešte do predajne vráti. Dôležité preto je, nepokaziť záverečný dojem z nákupu. Odporúčania, ako by mala vyzerať pokladničná zóna. Zavádzanie samoobslužných pokladní, čomu sa treba vyvarovať. Ako sa nepripraviť o impulzívne nákupy.