Máme sa radi
Slováci si veľmi obľúbili online nakupovanie. Medziročne narástol predaj na e-shopoch o dvadsať percent. Bilancia online nakupovania pre majiteľov e-shopov je potešujúca. Slováci obľubujú možnosť tovar si osobne vyzdvihnúť v kamennej predajni. Najväčší predaj dosiahla elektronika. Hodnotenie kvality e-shopu a reklamácie.