Ľudia dnes šetria svoj čas aj energiu
Správanie dnešného zákazníka sa mení. Preferuje šetrenie času a námahy. Moderné nakupovanie je rýchle, pohodlné, jednoduché a príjemné. Obchodníci na zmeny reagujú a nezaobídu sa bez technológií. Tie procesy zjednodušujú, zlacňujú a pomáhajú umocňovať nákupný zážitok. Výhody elektronickej cenovky a bezpapierových účtov. Dôraz kladený na prvý dojem.