Deconstructing Marketing: How Should We Approach Marketing in the New Economy? - Benito, María Elena Rodríguez
Teoretické vymedzenie nových ekonomických modelov. Marketingová kritika. Analýza podnikového prístupu v nových ekonomických modeloch. Rozdiely medzi ekologickou spotrebou a trvalo udržateľnou spotrebou.