Capital Maintenance Disclosure in Hungary and Slovakia after Directive 2013/34/EU Implementation - Oriskóová, Denisa
Identifikácia podobných a odlišných čŕt v rámci vykazovania majetkovej podstaty vo finančných výkazoch po prijatí smernice 2013/34/EU v Maďarsku a SR. Porovnanie maďarskej a slovenskej regulácie finančných výkazov. Spravodlivosť ako kľúčový faktor zachovania majetkovej podstaty.