Spätná väzba vo vyučovaní anglického jazyka - Pašková, Hana
Dôležitosť spätnej väzby vo vzdelávacom procese. Definovanie spätnej väzby. Teoretické názory na využívanie spätnej väzby od študentov. Názory potvrdzujúce dôležitosť spätnej väzby od študentov. Dôvody proti využívaniu hodnotenia študentov ako jediného nástroja posúdenia učiteľovho výkonu. Faktory ovplyvňujúce hodnotenie vyučovacieho procesu študentami. Vyhodnotenie informácií získaných v rámci spätnej väzby od študentov.