Je tu retailová apokalypsa
Štúdia týkajúca sa e-commerce predpovedá na najbližšie roky zánik tisícok kamenných predajní a státisícok pracovných miest. Predpokladá sa, že čísla budú rásť, keďže sa odohráva retailová apokalypsa. Tradičné maloobchody sa snažia zachrániť si kožu. Dôvod pravidelných návštev e-shopov.