Roboty musia vedieť, kde je ich miesto
Technológie sa stávajú súčasťou našich životov v mnohých oblastiach. Retail nie je výnimka. Automatizácia dávno prenikla do sveta obchodu. Retailoví manažéri investujú do automatizácie a robotizácie čoraz viac prostriedkov. Napriek tomu väčšina zákazníkov nedá dopustiť na ľudský kontakt v predajni.