<Ľ> Utilisation des big data en Slovaquie et le système d`information géographique - Kita, Jaroslav
Rozvoj big data na Slovensku. Využitie big data najmä veľkými spoločnosťami. Počet veľkých podnikov na Slovensku (2016). Geografický informačný systém. Význam big data a geografického informačného systému v rozhodovaní. Výskum v oblasti rozmiestnenia maloobchodných prevádzok s potravinami na území Bratislavy. Rozmiestnenie supermarketov na území Bratislavy. Porovnanie rokov 2011 a 2016. Zmeny v nákupnom rozhodovaní spotrebiteľov. Alternatívne kanály predaja potravín - lokálne a farmárske predajne.