Úloha výmenného kurzu v procese ekonomického rastu krajín V4 - Fišera, Boris
Úloha, ktorú zohrával výmenný kurz a jeho nad/podhodnotenie v procese ekonomického rastu v krajinách V4 od roku 1999 do súčasnosti. Vzťah medzi vývojom reálneho efektívneho výmenného kurzu a investíciami a exportom v krajinách V4.