Čas na zelené verejné financie - Mandžák, Peter
Nie príliš známy, no častejšie spomínaný nástroj, ktorý môže štát v boji s klimatickými zmenami využiť - zelené rozpočtovanie (green budgeting). Kontrola environmentálnych cieľov v rozpočte. Odporúčania OECD pri zavedení zeleného rozpočtovania. Aplikácia zeleného rozpočtovania na Slovensku.