Labour Migration in the Context of Migration Flows in Slovakia - Gajdošová, Ľubica
Správa o migrácii v rámci SR pripravená na výročnú konferenciu skupiny OECD. Prehľad súčasného vývoja v oblasti migrácie a migračnej politiky v SR v rokoch 2018-2019 so zameraním sa na posledných 5 - 10 rokov. Opis hlavných parametrov makroekonomického vývoja za obdobie posledných rokov a spájanie ho do kontextu s vývojom na trhu práce.