Effects of the Slovak Science Parks and Research Centers - Balog, Miroslav
Stručný opis vedeckého parku a výskumného centra. Identifikácia priamych a nepriamych efektov činnosti vedeckých parkov a centier prostredníctvom dotazníkového prieskumu a série hĺbkových rozhovorov v mesiacoch október 2017 - máj 2018. Dôležitosť aktivít. Spolupráca s podnikmi. Najbežnejšie služby poskytované v európskych krajinách a plánované v SR.