Postupujúca agónia slovenského bankového sektora v deväťdesiatych rokoch a jej riešenie - Fifeková, Elena
Prudký rozvoj bankového sektora, ktorý nastal po roku 1993. Reštrukturalizácia bankového sektora, ktorá patrila medzi priority hospodárskej politiky v období deväťdesiatych rokov. Ozdravenie reštrukturalizovaných bánk. Privatizácia reštrukturalizovaných bánk. Reštrukturalizácia a následná privatizácia bánk ako nevyhnutná pre kapitalizáciu celého sektora.