Cena za presadzovanie verejných politík postavených na dátach - Péliová, Jana, 1976-
Ocenenie Švédskej kráľovskej akadémie experimentálneho prístupu v ekonómii. Návrhy ocenených ekonómov. Metóda náhodného výberu ako typ vedeckého výskumu ekonómov. Zhrnutie 5 dôvodov, prečo je výhodné využívať terénne ekonomické experimenty v politike.