Experiment alebo anketa? Získavanie kvalitných dát vďaka systematickému experimentálnemu testovaniu - Fehérová, Martina, 1992-
Potreba využívania komplexnejších prístupov, akým je systematické testovanie pred zavedením nových intervencii. Rozdiely medzi experimentálnym testovaním a anketovým prieskumom. Príčiny budúceho neúspechu, potrebné zmeny v nastaveniach pre dosiahnutie požadovaných výsledkov.