Implementácia kreatívneho cestovného ruchu pre oblasť kultúry - Švedová, Milena
Význam kultúry pre cestovný ruch. Kreativita v kultúre a pre kultúru. Kreatívny cestovný ruch a jeho význam pre spoločnosť. Organizačná štruktúra kreatívneho cestovného ruchu. Centrá kreatívneho cestovného ruchu vo svete a v Európe. Budúcnosť v kreatívnom cestovnom ruchu.