<The> Current State of Regulation of Special Types of Tax Proceedings in the Slovak Republic - Stašková, Slavomíra, 1989-
Daňové konanie v podmienkach Slovenskej republiky. Osobitné druhy daňového konania. Registračné konanie. Vyrubovacie konanie. Konanie o opravných prostriedkoch.