Specifics of Consumer Credit Relations - Szaryszová, Petra, 1984-
Spotrebiteľské právo v podmienkach Slovenskej republiky. Porušenie povinnosti zo strany veriteľa v rámci úverového vzťahu. Charakteristika sankčného mechanizmu. Vybrané aspekty spotrebiteľských úverových vzťahov.