Melamine as a Component of Dishes and Kitchen Utensils. Case Studies of Dangerous Product for Consumer Health - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Zhrnutie globálneho používania melamínu. Analýza jeho prechodu do tela spotrebiteľov. Limity a riziká.