Vybavovanie sťažností hlavným kontrolórom - Konečná Veverková, Ingrid
Problematika vybavovania sťažností zo strany hlavného kontrolóra. V aplikačnej praxi je táto problematika diskutovaná po novele zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení.