Existuje prepojenie medzi spotrebiteľským etnocentrizmom a kultúrnymi dimenziami? - Čvirik, Marián, 1992-
Skúmanie miery spotrebiteľského etnocentrizmu vo vybraných krajinách Európskej únie v kontexte kultúrnych dimenzií. Význam pojmu kultúra. Dimenzie a ich vplyv na spotrebiteľské etnocentrické tendencie. Prepojenie jednotlivých kultúrnych rozmerov na spotrebiteľský etnocentrizmus.