Analýza konvergencie Slovenska: EÚ dobiehame pomaly
Hodnotenie vývoja hlavných ukazovateľov reálnej a nominálnej konvergencie a konkurencieschopnosti Slovenska zo strany NBS. Zhrnutie výsledkov z poslednej analýzy konvergencie publikovanej v roku 2019.