7 dôležitých zmien pri správe daní
Od januára sa zmenili niektoré vzťahy medzi podnikateľmi a daňovými úradmi. V mnohých prípadoch sa odstránila zbytočná byrokracia. Výber najdôležitejších zmien v novele zákona o správe daní. Zmeny sa týkajú najmä úradného prekladu, splnomocnenia, výzvy na opravu či zmeny v daňových kontrolách.