Vlastní, nebo externí zaměstnanci? Základem je určit si priority
Spôsob využitia ľudských zdrojov (vlastné vs. externé) v podniku. Strategické plánovanie pracovných síl, ktoré pomôžu určiť správny model využitia zdrojov - šesť krokov. Štyri základné aktivity, ktoré sa nedajú robiť in-house. Rozšírenie vlastného tímu. Gig ekonomika, crowdsourcing a outsourcing.