Priemysel 4.0 a digitálna výroba. Komplexne nový svet
Digitalizácia prináša do výrobných technológií nové prvky ako napríklad umelú inteligenciu. Koncept priemyslu 4.0 a jeho dôležitá súčasť - vytvorenie tzv. digitálneho dvojčaťa každého komponentu, zapojeného do systému. Moderné technológie prinesú ústup veľkosériovej anonymnej produkcie. Inteligentné výrobné zariadenia budúcnosti sa budú vedieť rozhodnúť samé ako danú úlohu splniť. Graf prieskumu o prístupe firiem v SR k aplikácií Industry 4.0.