Science, Technology and Export - the EU Case - Kittová, Zuzana, 1975-
Skúmanie vplyvu vedy a technológií na vývoz high-tech tovaru členských štátov EÚ. Vplyv vedeckého a technologického pokroku na ekonomiku. Použitie ekonometrických a štatistických metód.