Which Factors Influence Consumer Ethnocentrism? The Case of Slovakia - Čvirik, Marián, 1992-
Skúmanie spotrebiteľského etnocentrizmu na vzorke 300 respondentov. Faktory, ktoré ovplyňujú spotrebiteľské správanie. Výsledky prieskumu.